Blåmes

Nu har Penny fått en stol så hon kan träna på att sitta och sitta med oss bättre när vi äter. Det blev en Blåmes från Ikea. Hon har suttit i den en liten stund per dag nu och samtidigt fått lite gröt. Hon vaknar ju 2 gånger på natten nu så vill få i henne mera "mat" än ersättning för att se om det blir bättre.

Den vi provade sist var ju Nestles milda havregröt och den fick hon jätteont i magen av. Nu har vi provat Sempers banangröt och hon har inte alls fått ont. Fast hon har ju som mest fått kanske 3-4 bebisskedar så det är ju inte så mkt ännu. Men vill gå försiktigt fram så hon och hennes mage vänjer sig. Hon har även fått lite äppel/päron puré från Hipp som är för 4 månader till gröten och hon kan nog inte bestämma sig för om hon ska tycka om det eller inte :). Hon gapar och äter det men skrynklar sen ihop ansiktet. Tror det är ovant med att den är kall. Men när man har försökt mata henne några gånger så fattar hon iaf att hon ska gapa när skeden kommer. När man gör ersättning till henne och visar henne flaskan så ser hon glad ut och gapar innan jag ens hunnit sätta mig ner så hon fattar ju vad hon ska göra med den iaf.

Vet inte om man ska fortsätta med gröt eller om man ska prova med typ potatis och andra grönsaker/rotfrukter. Fast det skulle va skönt om hon snart kan äta en stor portion gröt som kvällsmat (och ersättning innan läggdags) och förhoppningsvis stå sig på det hela natten.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0