Vad gjorde man innan smart-phones fanns?

Ja vad gjorde man egentligen! Nuförtiden så Facebookar man, twittrar, spelar angry birds och wordfeud. Hur lyckades man fördriva tiden förut?

Måste ju testa appen

Måste ju testa om appen blogg.se fungerar.

Idag är jag gräsänka och det tråkigaste med det är att komma på vad man ska äta och äta ensam :(. Och jag kommer inte orka åka iväg och handla nåt heller, så det kommer antagligen bli omelett lr varma mackor.

Fortfarande lite seg efter min underbara helg i Tyskland, varje gång jag pratar i telefon på jobbet med nån av de som var med på resan så skrattar jag :)! Ett himla roligt gäng tycker jag att vi är, och det är väl bra för annars skulle man ju inte vilja gå till jobbet varje dag. Jag tror att arbetskamraterna och stämningen på jobbet betyder mer än vad man tror.

Plus att den här snyggingen finns på jobbet :)

Min helg


Spenderades i Tyskland på mässa på vår fabrik Nobilia. Åkte i fredagsmorse till Arlanda, flög till Amsterdam och sen till Düsseldorf. I Amsterdam blev vi försenade och det var en unge som gallskrek HELA tiden! Man kan ju få panik får mindre saker. När vi kommer fram blev vi hämtade på flygplatsen och det gick FORT hela vägen. Tror inte att Autobahn är min sak. Var livrädd hela tiden. När vi kom fram till hotellet blev det ett glas vin tillsammans med de andra (och Jörg :)) innan middag. Och vilket fantastikt gäng vi var! Alla är underbara och jag har skrattat enda sen vi åkte tills jag kom hem igen.

I lördags var det dags för mässa och fabriksvisning, sjukt imponerande fabrik och roligt att se alla kök och vad som är nytt inför 2012. På kvällen var det party och vi dansade hela natten! Det var en helt underbart rolig kväll och jag dansade non-stop mellan typ klockan 23-04. Vi blev hämtade på hotellet kl 5 på morgonen och dansade till klockan 4 på morgonen. Så igår var jag ganska trött kan man säga! Det var ju även någon som tyckte att vi skulle ta ett glas vin på hotellet mellan kl 4 och 5 medan vi väntade på bussen. Och om jag var rädd på bussresan till hotellet så var jag ännu räddare på bussresan från hotellet!

Det jag bl.a inte kommer glömma från det här lilla resan är bl a:
TP
Jörg och Rolf
Kludd-klacken
Bunkerpaket
Att jag aldrig kunde öppna hissdörren när hissen var längst ner!
Körsbärs-läppsylet
Viva La Nobilia-låten
Fotmassage-utbytet
Vad hade skottarna under kilten egentligen?

Jag är glad att jag fick åka på den här resan och jag är glad som har så underbara arbetskollegor!

Vi bokade en resa till Thailand!


Nämligen hit


Problemet är bara att vi råkade boka resan i lördagsnatt efter några för många glas vin och drinkar! Så när vi vaknade i söndags och kollade mailen så hade vi mycket riktigt en bokningsbekräftelse från Resia. Efter allt vin så glömde vi bort att vi inte ens har semesterdagar att ta ut så det räcker och att vi inte hade en hög med pengar som kunde användas till en Thailands-resa! Så nej, vi ska tyvärr inte till Thailand den här vintern :(! 

Olika liv


Igårkväll slog det mig vilka olika liv man har egentligen. Eller man och man, jag har det iaf känns det som. Ena helgen är man med partybrud med tjejkompisar i Stockholm och skrattar och fnittrar hela tiden. Nästa helg cocktailkväll med älskling och fina vänner. Uppklädd till tänderna och inte hemma förrän klockan fem på morgonen. Och helgen efter det middag med familjen och man ligger i sängen klockan elva och ska sova. Men det är väl kanske just det som är livet, att man gör det man vill göra hela tiden. Att man gör det man trivs med, vare sig det är att vara ute och dansa hela natten lång eller mysmiddag med farmor och farfar! Hur som helst så är jag glad att jag har mitt liv, min älskling, min familj och alla fina vänner!

Cocktailparty!


Igår hade vi cocktailparty och drinkarna som serverades av de bästa bartendrarna i världen var:

PäronmojitoHallonmojitoWhite LadyStrawberry daiquiri


Sen hann vi även med lite bubbel, rosévin och vitt vin innan vi åkte till Hugo och dansade hela natten :). Och som vanligt när vi är ute så var vi inte hemma förän kl fem imorse!

Fredagsmys!


Snart ska jag hämta min man på flygplatsen och sen blir det fredagsmys med detta:
RSS 2.0