Trött, tröttare, tröttast!


Ja trött och sliten känner jag mig. Inte hungrig, ont i huvudet, allmänt seg och lite nere tror jag. Men man kan väl inte alltid vara på top? Igår var Tjejligan på sjukhuset iaf och hälsade på finaste Johanna, Ogge och Ella <3! Och oj vad liten och söt hon var. Verkligen pytte-ytteliten. Hon låg hos sin pappa och hade det så bra, hoppas de får åka hem snart så man får bebismysa ännu mera :). Vi vågade inte hålla henne fast Jojjan frågade flera gånger :). Men det tar vi när dom kommit hem.

Och känslig som man är så fällde jag ju även en tår imorse när jag kollade på prins Daniels presskonferans. Konstigt att man är så känslig att man gråter när folk som man inte ens känner fått barn. Många bäbisar är det. Verkar som att 2012 är ett riktigt baby-boom år. Hela tiden upptäcker man fler och fler som man känner/vet om som är preggosar.

I'm in love....

Jag tror nog allt...

... att jag håller på att bli en tjockis!

Kan inte sova :(

Varje natt vaknar jag mellan halv fyra och halv fem och är helt pigg, spelar ingen roll hur sent/tidigt jag somnade på kvällen. Så nu ligger jag här och lyssnar på min snarkande sambo :). Och så är jag törstig på Mer apelsin, måste nog stanna och köpa en på väg till jobbet på Shell.

Och det var en mysig middag igår, även fast jag fick lite panik på ballongerna :), och så fick jag en fin liten present av mitt hjärta också <3!

Alla hjärtansdag

Om man inte riktigt tycker om alla hjärtans, tycker att det är en hittepå dag, och ska "fira" den för första gången på 6 år tillsammans med sin sambo, och kommer till restaurangen så är det fullt med röda hjärtformade ballonger överallt, då kan man ju få lite panik faktiskt!

Jag längtar efter...

Vår, sol, värme, kaffe i solen på altanen, sommar, mys-middag med min älskling imorgon, en resa till Thailand nästa vinter. Ja det finns mycket att längta efter nu helt enkelt.

Har ju glömt skriva om hajken


Den var helt underbar! Kunde inte varit en bättre hajk! Det var spa på Starby i Vadstena som var målet med helgen och Sanna och Johanna hade valt ett mycket bra ställe. Först när vi kom dit var det en god lunch som serverades innan det var dags att bege oss in i spa-avdelningen. Först hade Sanna och Johanna sina spa-behandlingar, vi andra bubblade, bastade och provade ångducshen. Sen var det dags för mig och Carro att få våra behandlingar. Mycket skönt att bli ompysslad med lite fotscrubb, massage och ansiktsbehandling. Efter det var det dags för eftermiddagsfika i restaurangen. Men som tur var fick man ha sin snygga morgonrock på sig där inne då :). Vi var i spat hela dagen, ända till klockan 19 ungefär. Och det var så skönt att inte tänka på vad klockan var, ha med sig mobilen och kolla facebook stup i kvarten :)! Sen gick vi till rummen och snyggade oss för kvällen. Det var en god 4 rättersmiddag på menyn med lite gott vin till.

Man fick utnyttja spat även på söndagen men då hade ju nästan alla åkt hem, så vi var helt själva och bubblade i flera timmar och åt frukt och hade det bra. Det var verkligen kvalitets-tid med tjejerna!Jojjan, jag har lånat lite bilder från dig eftersom du var den enda fotografen på resan :)

RSS 2.0