Vilken kväll!

Vilken trevlig kväll med hela Tjejligan + respektive + kids. Kunde ha slutat i kaos men det gick smidigt :). Supertrevligt att ses allihopa samtidigt, nästa gång blir väl 2015 på vår resa ;). Alla barn var snälla hela kvällen. Penny som är bortskämd med att ha det mörkt när hon ska sova för natten fick sova i vagnen inne på kontoret. Hon somnade kl 20. Var vaken i bilen på väg hem och somnade sen i sin säng igen. Duktiga lilla skrutt!!

Semester!

Bråvallafestivalen

Vi skulle inte gått på Bråvalla egentligen men det ändrades. Robban och Linda hade också biljetter och de kom och hämtade oss kl 15 för lite fördrink hemma hos dom. De hade glömt biljetterna hos Lindas mamma så vi fick åka dit först. När taxin kommer så upptäcker jag att jag glömt körkort och visakortet hemma. Men hade ju biljetten och chansade utan leg och visakort. I taxin kommer Linda på att biljetterna är kvar hemma, bara att vända och hämta dom. Väl framme vid Bråvalla möts vi av lera, lera och lite mera lera! Men jag hade på mig mina gummistövlar så jag klarade mig. Vi började med att kolla på The Sounds och samtidigt stå i kö till baren, i regn tyvärr. Kan ha varit den sämsta, långsammaste och sävligaste personalen jag varit med om!! Men jag hade köpt en regnkappa tidigare i veckan på Lager 157 så det gick ingen nöd på mig i regnet.

The Sounds var bra men det var inte så bra ljud tyvärr. Sen väntade Takida som jag tyckte var sjukt bra!! Langos, halv äckliga baja-major och ler-hav följde sen. Langos är väldigt gott!!

Nause spelade sen och jag tyckte faktiskt det var rätt bra. Volbeat hörde vi lite i bakgrunden och det var också bra tyckte jag. Dada Life var ingen höjdare för mig, och då hade jag och Linda tappat bort killarna. Så vi stog där utan pengar, nycklar hem och batteri på mobilerna. Men vi hittade dom sen efter en timme på ett ställe där vi hade bestämt träff :). Då blev vi lättade. Inte så himla enkelt att leta efter 2 personer när det är ca 51 498 andra personer där. Vi avslutade med att se Avici, det var så sjuuuuuukt mkt folk där! Men jag tyckte inte det var så jättebra faktiskt. Visst, kul att man har sett honom men det passar inte mig. Vi gick faktiskt efter 45 min. Och det var nog tur, hann med en spårvagn direkt och när vi kom till Södertull stog en Rambodalsbuss där. Vi var hemma kl 3 och det var skönt att ta en dusch och sen lägga sig i sängen.

Summa summarum - kul att ha varit där, kan tänka mig gå en dag nästa år också. Men absolut inte 3 dagar. Jag är nog ingen festivalmänniska helt enkelt.

RSS 2.0