Sköna lördag!

Denna sköna lördag började med bus med Penny som alla andra dagar :). Sen åkte jag på klädbytardag på Vittra. Det var jättebra! Inte kaos, inte hysteriskt mycket folk och fina kläder. Jag fyndade en skjortklänning, klänning, 3 par rosa byxor, två koftor och några bodies (den med bullar på ska Filippa få)

Sen åkte jag hem till min familj och efter lunch och middagssovning gick vi en promenad förbi en lekplats och gungade lite. Lika roligt idag tyckte skrutten :)!

Nicke är ute med Stoffe idag så jag och Penny är ensamma. Hon somnar ju snart och då ska jag svulla sushi, Marabou gräddnougat och cola :)

Gung gung

Första gången Penny gungar :). Fick tyvärr inte med när hon skrattade på film.

Ska det va såhär?

Innan smartphones, läsplattor och sånt fanns så var det väl mycket trevligare? Känner mig så sjukt trött på att man kan sitta bredvid varandra kväll efter kväll och knappt prata med varandra. Hur gjorde man förr? Nicke kommer hem efter långa arbetsdagar och är såklart trött, umgås lite med Penny innan hon läggs vid 19.30. Sen äter vi middag och sen är vi typ döda i soffan. Sitter med varsin iPhone/iPad, med tv:n på såklart, i varsin ände av soffan. Det enda som vi pratar om är typ vad vi ska ha för program på på tv:n! Sen är det läggdags, Nicke somnar typ direkt när han lägger sig, och han går ju upp tidigt så han behöver ju sin sömn. Jag somnar ibland lika snabbt som Nicke, annars kan jag vara vaken i flera timmar och somnar ju då kl 21 kvällen efter. Ska det va såhär? Är det såhär alla andra har det? Vad hände med iaf lite kvalitetstid tillsammans? Menar inte att man måste sitta mittemot varandra på varsin köksstol och prata konstant kl 19-22 varje kväll, men ett mellanting kanske vore bra. Men hur bryter man den negativa spiralen? Och hur gjorde vi innan smartphones och allt sånt fanns? Umgicks vi mera då? Tycker iaf att det är jättetråkigt att det blivit såhär!

Fint väder!

 
 
Vilket fantastiskt väder det varit! Igår var det städdag i föreningen men Nicke hade tatueringstid så jag och Penny gick ut och pratade lite med grannarna iaf. Svårt och hjälpa till när hon måste ses efter och underhållas. Sen gav jag mig ut på en träningsrunda men fått ganska ont i knäna så måste nog ta det lugnare och va noggrann med att inte springa på asfalt. 
 
Första vinet i solen på altanen och kvällen avslutades med första grillningen :)! Sjukt härligt!
 
Idag åkte vi ut till Arkösund på våffel-lunch och såklart en promenad i fina vädret! 
 
Är nog lite mera kär än vanligt i min bebis känns det som :). kanske beror på att hon återhämtat sig från tandsprickning (ser en framtand som inte är igenom ännu) och är glad och mysig igen.
 
 
 

Blä....

Tycka synd om mig själv-vecka :(! Måste egentligen ut och träna idag men tänker inte göra det i regn med mensvärk! Skjuter upp det till imorgon istället.

Imorgon är det städdag i föreningen. Vi har bara kunnat vara med en gång sen vi flyttade hit och imorgon ska Nicke tatuera sig. Men jag och Penny går väl ut och träffar grannarna lite. Känns inte som om jag kommer kunna hjälpa till så mkt när jag samtidigt ska underhålla Penny. Men det ska ju vara jättefint väder så ute måste vi ju vara :)

Snart tror jag hon kryper :). Kommer upp i krypställning ofta men stannar kvar där.

Get running

Laddade ner appen Get Running som ska kunna få vilken soffpotatis som helst att springa i 30 minuter. Första veckan skulle man springa 1 minut varvat med 1,5 minut promenad. Och det orkade jag. Idag var det dags för första passet vecka 2, springa 1,5 minut och promenera 2 minuter. Tänkte förra veckan att jag kommer ju inte orka springa 1,5 minut, men det gjorde jag! Sista passet var sjukt jobbigt men jag klarade det! Nästa vecka ska jag visst springa 3 minuter, hur ska det gå undrar jag redan nu??

En kaka kanske?

Köpte 20 st blandade virkade kakor och bullar som jag tänkte skulle stå i Pennys rum. Hur gulligt var det inte då att de kom i en riktig tårtkartong? Måste ta tag i hennes rum och måla de 2 fula väggarna, köpa de fina uggle-lamporna och hitta nån fin barngardin. Och såklart ett kakfat till kakorna :).

Surprise!

Igår hade vi överraskningsfest för Rita och Claes som gifte sig i smyg för ett tag sen. Hela hans familj och hela Ritas familj var där. Och de blev helt överraskade, de hade inte anat nåt. Väldigt lyckat! Jag själv skulle bli sjukt chockad om 25 personer stod utanför dörren med bord, stolar, mat, tårtor och porslin. De trodde att de skulle ut och äta på Enoteket med deras barn men så var det ju inte, utan Enoteket kom dit med mat istället.

Penny var som vanligt världens snällaste bebis! Hade med vagnen som hon fick sova i för hon snurrar ju runt så himla mycket nu. Vågar inte lägga henne i en vanlig säng. Hon vaknade sen vid ca kl 23 och var KOKHET! Hej nästan 40 graders feber :(. Så då åkte vi hem. Stackars plutten, hostar massa nu och snorar. Antar att det är tand på väg.

Vårruset

Har fått för mig att jag ska vara med i vårruset i år igen men att jag faktiskt den här gången ska jogga runt och inte bars gå. Men eftersom jag aldrig i hela mitt liv har joggat/sprungit så måste jag ju börja lugnt. Hittade en app som heter Get Running och den verkade bra. Laddade ner den och idag var jag på första rundan. Jag orkade faktiskt jogga all tid som man skulle! Det trodde jag inte om mig själv. Hela programmet är på 8-9 veckor men vårruset är om 6 veckor men borde ju komma en bit på vägen iaf. Ska bli spännande och se om jag har disciplinen att genomföra det här. Men 30 minuters träning 3-4 dagar i veckan är ju egentligen INGET problem, om man inte är en soffpotatis förstås....

Vårstädning

Av vagnen! Nu är det bara vårstädning av hemmet kvar då :(

Påsk

Vi har nu haft 5 sköna dagar tillsammans hela familjen. Det har varit jättemysigt! Fint väder, kaffe på altanen i solen. Mys med Penny såklart, och hennes första påskägg (det var strumpor i ägget, inget godis :)). I lördags åkte vi till Arkösund för att äta påskmiddag med hela familjen och vi stannade kvar där till idag. Det har ju varit toppenfint väder, man blir ju lycklig av solen!

RSS 2.0