Shopping i Stockholm

Igår åkte vi till Stockholm med Linda och Robban för att shoppa lite. Men jag kollade ju bara på mammakläder och det finns ju typ bara på HM :(. Men köpte några linnen och kortbyxor iaf. Tänkte kolla på lite kläder till Räkan men tycker det är så himla svårt med att veta hur mkt i varje storlek, kortärmat eller långärmat? Mm mm. Så det enda som köptes till Räkan var den här filten som jag tror kommer passa perfa i den vita vaggan.

Hmm, man kan tro att jag åt en fotboll til...

img_3242 (MMS)

Hmm, man kan tro att jag åt en fotboll till frukost imorse ;)

Idag såg jag första buffarma på magen. Sju...

Idag såg jag första buffarma på magen. Sjukt häftigt att se :). Och nu har Nicke känt buffar oxå <3

Planering


Snart kommer Monica hit och vi ska planera nästa hajk. Undra vad vi ska hitta på för spännande :)??! 

En liten skål vinägerchirre till kvällsmat :)

img_2604 (MMS)

En liten skål vinägerchirre till kvällsmat :)

Hårig!

Min mage har blivit hårig!! Är det normalt eller?

Till Eskilstuna för att köpa vagga. En bit...

img_8992 (MMS)

Till Eskilstuna för att köpa vagga. En bit att åka från Norrpan men den är ouppackad och helt oanvänd så det känns ändå värt det. Plus att vi inte hade nåt annat inplanerat idag iaf.  Även fast vi åt lunch typ nyss så är jag hungrig nu, så det blir korv med bröd snart :).

Nu åker jag, magen och älskling till Fiskm...

img_3963 (MMS)

Nu åker jag, magen och älskling till Fiskmagasinet för att äta musslor :)

Alvi pendelvagga

Imorgon ska vi åka och köpa en vit vagga från märket Alvi. Den är helt oanvänd och fortfarande kvar i kartongen. För halva priset jämfört med en ny!

Trött och ont

Mycket trött är jag idag, mycket på jobbet så det känns ibland som att hjärnan svämmar över! Men jag är glad att jag har ett jobb som jag tycker är roligt och arbetskamrater som jag trivs med :).

Var på vårdcentralen idag och tog bort en leverfläck som börjat skava massor. Precis under ena bröstet så bh:n skavde hela tiden nu. Fick 2 små stygn som ska tas bort om en vecka. Gjorde inte alls ont, men nu gör det jätteont! Bedövningen som släpper kanske? Hur som helst är det skönt att den är borta nu.

Maten från ICAs Matkasse var idag fiskgryta med sparris, räkor, lax och torsk med potatis till. Är ju inte så förtjust i varken grytor, kokt potatis eller fisk egentligen. Men maten var god :)

Ballerina till efterrätt :)

Kvällens middag från ICAs Matkasse var lammfärsbiffar med ris, sallad och yoghurtsås. Lätt att laga, gott och mycket mat. Nu har jag ätit ballerina kex och längtar efter lite vinäger chips som jag planerar att äta till Greys ikväll.

Insåg nu att herregud vad mkt onyttigt jag äter! Men till mitt försvar (om man får ha det) är att jag är gravid i vecka 22 (23 imorgon) och har inte gått upp nästan nåt alls i vikt. Högst 2 kg. När jag väger mig hemma väger jag nu lika mkt som på inskrivningen hos bm, men det kan ju skilja lite mellan olika vågar såklart. Ska dit den 3 maj igen. Så efter det får jag väl sluta svulla onyttiga saker om jag har gått upp för mkt :).

 

ICA Matkasse

Vi har bestämt oss för att prova matpåse från ICA Smedby. Vi har valt billiga veckan och det kostar 495 kr per vecka för 5 middagar till 4 personer. Idag hämtade vi den första påsen och första middagen var taglitatelle med ricotta, bacon och sugarsnaps. Det gick fort att laga och det var gott. Skönt att slippa fundera ut vad man ska laga för mat varje dag.

 

Önskelista


På Räkans önskelista står detta från märket Pumkin.

En lampa att ha i fönstret



En taklampa



Allt från det här märket är ju så fint! Skulle kunna köpa varenda grej.

Från Troll står denna på önskelistan:


Nu har jag använt min kitchen aid för andr...

img_0075 (MMS)

Nu har jag använt min kitchen aid för andra gången :). Den här gången blev det bullar. Hoppas de är goda, har inte provat ännu.

Påskhelgen!


Började i torsdags med att bästa tjejerna var här. Vi åt mindre god Pappa Grappa Pizza och myste med lilla Ella. Och det var tur att Monica har varit snäll och gett oss lite bebiskläder för det hände en mindre olycka :) I fredags kom Linda och Robban hit på mysfrukost med scones, ägg, bacon, frukt, mm mm. Mycket gott! Sen åkte vi ut till Arkösund för att fira påsk där. Mycket mat har det blivit hos farmor och farfar, tipspromenad, luftgevärsskjutning och kollat på film med lillasyster. Idag när vi kom hem till stan satte vi upp två blomlådor, blommorna ser liiiite trötta ut med farmor säger att de kommer ta sig snart, de tål tydligen kyla och snö.

image description



image description

och nu ska jag svulla:

Magen i vecka 22!

img_4355 (MMS)

Magen i vecka 22!

Party!


Igår var vi på middag hos faster Åsa som hade fyllt år och sen ville Nicke till Hugo. Jag följde med, tänkte att det fick bli en sista gång. Det var trevligt men inte så jättekul att vara helt nykter på Hugo. Men nu känner jag iaf att jag har gjort det och inte behöver länga efter en partykväll nåt mer. Vi var hemma vid halv fyra och det var sent för ett trött preggo, så idag har jag vilat middag på soffan i mer än en timme :). Mcket skönt var det!

Nu ska jag äta GB Gräddglass med krossad choklad och nougatsås :)!
RSS 2.0