Fredagsmys!


Killarna är på aw på munken så jag passar på att ha lite fredagsmys med massa svullmat från Donken tillsammans med söta Linda! Detta är vad vi ska svulla i oss, och lite godis och läsk också såklart, för det är vi värda :)! Eller hur??

Fast den här skulle också passa bra :)


Tyvärr så kostar den ju lite mera, 45 000 kr faktiskt :(.

Edblad...


Har en del fina smycken, och billiga! Dessa kan få flytta hem till mig


Rättelse

Okej, en liten rättelse till mitt prat om fobier, enligt Cilla så blev vi inte "typ" attackerade av en äckel fågel i Sthlm, vi blev faktiskt attackerade PÅ RIKTIGT! Fåglar ska inte vara inne på Burger King!!

Förresten har Nicke lovat mig en LV väska om jag blir attackerad av en mammut :)

//Mammutbruden

Hemskt

Tittar på rosabandet galan och tycker att alla borde skänka en slant! Ca 20 kvinnor PER DAG får besked om bröstcancer! Och det är bara bröstcancern!! Hur många, män och kvinnor, får cancerbesked per dag?! Otroligt skrämmande!

Ibland förstår jag inte

Hur kan man ha fobi för dinosaurier???? Jag har förståelse för att man har fobi för att flyga, olika djur, cell skräck, rädd för sprutor och blod mm mm. Men HUR kan man ha fobi för något som inte finns?? Och som inte har funnits på hur många år som helst! Hon tror att det ska komma en dinosaurie och jaga henne när hon är ute och går en promenad!

Jag har en liiiiten fågel fobi. Fast jag fattade det inte förrän en duv- familj flyttade in på vår balkong och jag ringde i panik till Nicke på jobbet och sa att det var en duva på balkongen. Han svarade "jaha, jag är på jobbet, vad ska jag göra åt det?" :) Så jag fick ringa hyresvärden som kom och tog bort den. Och när jag var i Sthlm med Cilla på centralen så blev vi typ attackerade av en fågel när vi satt och åt. Och jämt när man fikar på Fräcka Frökens på somrarna så attackerar fåglarna borden för att ta maten! Plus att fåglar är äckligt fula också! Usch!

Svensson Svensson


Ja denna helg har det känts som att vi kan byta nam till Svensson istället för Svanberg/Wiktorsson. Började med en lugn after work i fredags, var hemma klockan 24. Lördagen var vi på stan en sväng, sen hemma hos mamma och fikade och sen hyrde vi film och drack fanta :). Idag har vi varit på returpunkten och vi har packat in utemöblerna i förrådet. Kommer inte ens ihåg när vi sist hade en helg som inte var planerad?? Men ganska skönt måste jag säga att det är att inte göra nåt :)

Stockholm


Igår hade vi en jättemysig dag i Stockholm med Linda och Robban. Vi åkte vid 8 på morgonen och en tanke med dagstrippen var att vi skulle hinna med några second hand butiker. Men det hanns inte med tyvärr :(. Mitt bästa fynd var dessa stövlar från Zara, och tro det eller ej, men de var från barnavdelningen!


Mycket nöjd med mitt köp :)

Pink Ladies


Ja det är ju tur att man har roligt på jobbet. Annars skulle man ju inte vilja gå dit varje morgon. Och med The Pink Ladies (och alla andra också såklart) så kan man ju inte annat än att skratta och trivas på jobbet. Det som börjar med ett vanligt samtal om exempelvis att springa maraton, kan sluta med asgarv i flera minuter.

Nu åker vi till landet, ska på kräftskiva ...

img_9745 (MMS)

Nu åker vi till landet, ska på kräftskiva med hela tjocka släkten!

Varje dag

Går det förbi en gubbe utanför jobbet med pälsmössa på sig! Man undrar lite hur han tänkte innan han gick hemifrån!

Ladies Night x 2


I fredags var jag på Ladies Night med Cilla och hennes kompisar. Jag har aldrig varit på det förut, och det ångrar jag BIG time! Så sjukt roligt var det! Men konstigt nog var det inte ens fullt där inne. Anders Timell är ju ganska rolig men inte så rolig att titta på, Frank Andersson var bara manlig, vet inte ens vad han gjorde för vettigt. Men Brolle och Martin blev jag väldigt kär i :)! Till och med Thomas Järvheden var ganska söt. Det var iaf en mycket lyckad kväll som fortsatte hemma hos Cilla och sen vidare för lite dans på Hugo.

På lördagen var det dags för Ladies Night hemma hos mig, alltså tjejmiddag med underbaraste Tjejligan! Vet inte vad jag skulle göra utan er <3! Kvällen innehöll god mat, förrätt som Sanna gjort iform av skinkröra på toast, sen grekisk delikatesspanna som jag gjorde och avslutades med gino som vårt preggo Jojjan gjort. Sen var det dags för vin och goda drinkar, mojitos och daiquiri. Roliga samtalsämnen blandat med allvarliga och allt däremellan. Självklart avslutades kvällen på Hugo, undra varför vi inte gick till Grand ;)? Eftersom jag var gräsänka så sov jag hemma hos Carro och Robban, Robban sov i soffan och jag och Carro kunde mysa i sängen :)

Liiite trött i går, men det var ju bara att tagga om för att gå på middag hos Cederberg. Ganska skönt att bi bjuden på trerätters middag en söndag kväll, och även ta lite söndags vin :).

Tack alla för den här helgen!

RSS 2.0