Hajk!


På lördag till söndag ska Tjejligan på hajk! Det är överraskningshajk för mig, Carro och Monica. När vi var i Sthlm i somras var det ju jag och Carro som överraskade de andra. Vi har iaf fått lite ledtrådar till hajken:

Ledtråd 1, vad vi ska packa med oss:
Hygienartiklar inkl Handduk
Bikini
Middagskläder
Bekväma kläder och skor att ha på sig direkt på lördagen
Pass
Pengar
Alkohol
Paraply
Jojjan - Myggspray
Sanna - Toarulle
Linn - Kollegieblock och Pennor
Carro - Skavsårsplåster
Monica - Kortlek

Bara det att det är EXAKT samma packlista som jag och Carro skrev till tjejerna i somras :)

Ledtråd 2, menyn för middagen på kvällen:
Förrätt - Morot - och havtornsbuljong smaksatt med hasselnötsolja serveras med långkokt pressat lammlägg, rårörda havtorn samt pepparrotcréme

Varmrätt - Bergtunga färserad med pilgrimsmussla och krabba serveras med tryfferad skaldjurssås samt dillsyrad tomat.

Dessert - Björnbär - och hallonmousse med vit choklad serveras med italiensk maräng smaksatt med lime, mörk chokladcreme samt pisatgeflarn

Ska bli spännande och mycket gott!

Idag fick vi ledtråd 3, då ska vi göra ett val inför lördag, och det som vi kunde välja mellan var: 

BEHANDLING FÖR PREGGO-JOJJAN
I VÄNTANS TIDER (50 min)
Uppfriskande fotbad och fotskrubb, stilla bad med speciellt anpassad badolja. Skalpmassage medan du njuter av badet. Behandlingen avslutas med applicering av en elasticitetsökande hudcream som förebygger hudbristningar.
Behandlingen kan utföras efter graviditetsvecka 12.

SPA AROUND THE WORLD

SHADIVA OF INDIA (50 min)
Kroppspeeling som följs av varm oljemassage inkl skalpmassage med olja.
Indisk skrubbmassage som bygger på den Ayurvediska läran om olika personligheter (doshor). En mineralrik saltpeelingsmassage inleder behandlingen. Beroende på vilken dosha du tillhör väljs sedan den massageolja som bäst ska balansera och harmonisera dig i den påföljande oljemassagen som börjar med skalpen och håret.

KHANYA OF AFRICA (50 min)
Kroppspeeling samt avkopplande ansiktskur.
En holistisk behandling från topp till tå baserad på gamla afrikanska ritualer. Kroppspeeling med mineralrikt varmt salt som appliceras i symbolmönster som står för renhet och nytt liv. Olja från Marulaträdet har läkande och mjukgörande egenskaper samtidigt som den sprider en underbar varm förförisk doft. I ansiktet appliceras en ansiktsmask i rituellt mönster. Vibrerande energier från maracas, stenar och kristaller tar dina sinnen till naturens och mystikens Afrika.

SCEN TAO OF ASIA (50 min)
Avstressande helkroppsmassage med varma stenar.
Avslappnande "Hotstone"-massage med varma lavastenar enligt österländsk filosofi. När du kliver in i rummet möts du av en fantastisk doft av gingseng, grönt te och gingobiloba som sänker stressnivåerna redan från start. Värmen från stenarna sprider sig ner på djupet och mjukar upp en spänd och stel kropp.

BELEZA DO BRAZIL (50 min)
Skumpeeling, uppfriskande helkroppsmassage
Beleza do brasil behandlingen återger blandningen av lugnande solsken och energigivande duschar som är så typisk för regnskogen. Din hud blir intensivt återfuktad och lämnas silkeslen med ny energi. Behandlingen inleds med en svalkande kroppspeeling som utförs med skummande svampar och följs sedan av en avkopplande helkroppsmassage med en fräsch citrusdoftande massage olja som är rik på antioxidanter, vitaminer och mineraler. Allt för att lämna din hud med en sammetslen känsla.

MASSAGE

DE LUX MASSAGE (50 min)
Avstressande helkroppsmassage med aromaoljor.
Utifrån hur du mår och dina behov just idag väljs en aromaolja som verkar på flera sinnen. Här finns aromaoljor med allt ifrån muskel- & sinnesavslappnande resultat till stämningshöjande partyoljor. En helhetsupplevelse för kropp och själ.

MASSAGE ( 50 min)
Djupgående helkroppsmassage med naturell olja.
Klassisk helkroppsmassage för stela muskler.

KROPPSBEHANDLINGAR

KROPPSINPACKNING ( 50 min)
Allla inpackningar innehåller kroppspeeling, inpackning inkl ansikts- och skalpmassage samt applicering av bodylotion.
Fråga gärna om råd vid bokning om du känner dig osäker på vilken inpackning som passar dig bäst.

Välj mellan:

CLEOPATRA - MJÖLKINPACKNING
Fuktinpackning
Mjölkenzymer gör huden återfuktad och len som sammet.

FIRMING - ALGINPACKNING
Inpackning som ger näring, lyster och ökar spänsten i huden,
Spirulinainpackning stärker hudens elasticitet, ger lyster och näring. Utrensande.

VULCANIC - LERINPACKNING
Utrensande inpackning
Kraftigt utrensande vulkanlera som tillför mineraler. Huden renas från slagg. Mjukar upp en stel kropp. OBS! Ej för gravida eller personer med högt blodtryck och hjärtbesvär.

AROMAINPACKNING
Avstressande inpackning med skräddarsydda oljor.
Avkopplande inpackning med skräddarsydda aromaoljor som jobbar med vad just du behöver för dagen. Ger fukt och näring till huden. En behandling för både kropp & själ.

KURBAD ( 50 min)
Kroppspeeling, kurbad samt applicering av bodylotion.
Inleds med kroppspeeling, följt av kurbad med djupverkande droppar av 100% aromaoljor som väljs utifrån hur du mår idag samt vilket resultat du vill ha. Jetstrålar och bubblor masserar din kropp medan terapeuten ger dig en skön skalpmassage när du ligger i badet. Avslutas med applicering av en mjukgörande och närande bodycream.

FÖTTER

PEDIKYR ( 50 min)
Fotbad, filning, klippning av naglar, avlägsning av förhårdnader samt fot & vadmassage.
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad som sedan fortsätter med att vi klipper naglar tar bort förhårdnader, filar, mjukar upp nagelbanden och avslutar med att du får njuta av en välgörande fotmassage i en fotcream som väljs efter dina fötters behov.

LYXIGA HÄNDER OCH FÖTTER ( 50 min)
Hand & fot peeling som följs av massage samt parrafinbad för händerna.

Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Medan badet verkar peelas dina händer för att därefter få en handmask som förstärks av en värmande och mjukgörande paraffininpackning, extra bra vid artros och värk i händerna. Handmassage med nagelbandsolja samt närande handcream gör dina händer babymjuka. Fötterna skrubbas med en grov fotpeeling och du får njuta av en välgörande fotmassage i en fotcream som väljs efter dina fötters behov. En underbar behandling för den som vill bli ompysslad.

Hur ska jag kunna välja EN av dessa?? Lutar väl åt De Lux Massagen än så länge, eller nån inpackning kanske! Hur som helst ska det bli hur mysigt som helst att få en helg tillsammans med tjejerna!2011


2011 hände det en massa roliga saker. Började med en SATC fest med mina tjejer i januari


Sen åkte jag och Carro på en party och shopping weekend till London


Underbara Thassos en vecka med älsklingen, Linda och Robban.Roxette konsert i Göteborg


Sen överraskade jag och Carro de andra tjejerna med en helg i Stockholm


Cocktailfest med gänget


Mässa med underbara kollegor i Tyskland


Julbord på Hooks Herrgård med jobbetOch såklart mycket annat har hinnits med, kryssning, shopping över dagen i London, tjejligan har utökats med Freja och Mini som fortfarande ligger i magen. Undra vad som kommer hända 2012? Jag hoppas och håller tummarna för att det kommer bli ett fantastiskt år!
RSS 2.0