Veckans höjdpunkt!

Ikväll är det ju Greys! Som jag har längtat! Är så fast i Greys att jag kollar även på repriserna varje dag när jag kommer hem från jobbet. Och till varje avsnitt vill man ju gråta en tår, det spelar ingen roll om jag har sett samma avsnitt tre gånger tidigare.

Shoppat på E.l.f


    

    

Ska bli spännande att prova. Hoppas det är bra för det är ju sjukt billigt!

London


I går åkte vi till London för att shoppa. Vi gick upp sjukt tidigt, redan klockan 4, och vid 5 åkte vi från stan till Skavsta. På Skavsta trodde jag att vi skulle få se Peter Jöback för hans man åkte med samma flyg, men ingen Peter :(. Däremot såg vi stor-bloggerskan Kissie. Hon satt inomhus med solglasögon på sig!

När vi kom fram till London så gick det inga tåg från Stansted till stan så vi fick åka buss med en virrig chaufför. Men det var ganska skönt att åka buss, då fick man ju se lite mera av stan. Första stoppet på shoppingen var såklart:


Där blev det faktiskt mindre shopping än vad jag hade räknat med. Men då fanns det ju mera shoppingpengar kvar till de andra butikerna :). Sen gick vi till:Där råkade jag hitta några handväskor som jag föll för, och eftersom det var ta 3 betala för 2 så köpte jag alla 3 :). Plus att jag hade köpt en på Primark innan så det blev totalt 4 handväskor på bara en dag. Undra hur många väskor jag har egentligen?

Sen fortsatte shoppingen längs hela Oxford street. Vi stressade så mycket att vi inte ens hann sätta oss ner och äta, det blev en pizza-slice på gatan men den var god ändå. Vi hann bl.a även med Zara, Top-Shop. Footlocker, nyöppnade Forever 21, Bershka, kaffe på Starbucks.

Sen var det dags att röra sig mot flygplatsen och åka hem i stormen. Var ganska sliten och trött när vi kom hem till Norrpan igen.

Roligare vecka

Det här verkar som att det är en roligare vecka än den förra. Avloppet i köket är fixat, inte lika mycket på jobbet, bilen är nytvättad, vinterdäcken är på. Hade en mysig helg i Arkösund, och på lördag åker vi till London :)!

Kul vecka!

Eller inte!! Trasig diskmaskin = diska allt förhand. Mycket på jobbet = sena kvällar hem = ashungrig = godis till mellanmål = inte hungrig när middagen är klar. Stopp i avloppet i köket = kan inte ens diska förhand!!

Det är inte lätt att vara tjej


I alla fall inte en gång i månaden :(! Jag är typ ett vandrande apotek och har flera av de på bilden här hemma. Men det har ändå inte hjälpt till 100 % under dagen även fast jag provat flera olika och till och med blandat två sorter några gånger! Tycker synd om mig själv och alla andra tjejer som måste stå ut med sånt här.

En mycket trevlig lördag!


Igår var de dags för den årliga middagen på restaurang med pappa och Sara. Först kom de hit och vi drack en väldigt god päron mojito som Nicke gjorde. Sen åkte vi buss in till stan och gick till Ardor. Det var jättemysigt där inne och drinkarna var goda :). Alla åt Kalixlöjrom till förrätt, sen åt jag och pappa en hummercanneloni, Nicke åt svamp risotto och Sara åt torskrygg. Sara var den som var mest nöjd tror jag. Cannelonin var god,men inte JÄTTE JÄTTE god. Nicke var inte så nöjd med risotton. Till efterrätt åt jag och pappa creme brulé, Nicke åt chokladfondant och Sara en pärontarte. Nicke fick även en hel kaffe latte utspilld över hela honom, så han var inte så glad tyvärr.

När de åkte hem gick jag och Nicke till Pappa Grappa och tog en drink, sen till Manesa för lite bubbel och sen till Hugo för att dansa lite :). En mycket trevlig lördag!

Tråkig vecka

Har varit en tråkig vecka! Det roligaste som hänt är väl att jag har varit hos Carro och provsmakat årets Blossa glögg och ätit pepparkakor med ädelost :)! Sjukt gott!

På lördag ska vi till Ardor och äta, ska bli spännande. Ser fram emot det.

RSS 2.0