Härlig dag!

Igår var en väldigt härlig dag! Tjejligan minus Monica kom och lunchade och fikade i solen. Jag tycker Ella och Penny lekte bra tillsammans, Ella är ju ändå 6 månader äldre. Men det gick jättebra. Annars brukar det vara Penny som tar för sig när vi är med andra småbarn så det var bara nyttigt för henne att leka med Ella som är lite större och tog för sig mera.

Efter lunchen fikade vi ute på altanen och sen myste vi där ända till eftermiddagen! Så himla härligt. När Nicke kom hem från jobbet hade han köpt med sig en liten pool till Penny. Men nu ska det ju vara regnväder i flera dagar så det dröjer väl tills vi pumpar upp den och inviger den.

Kvällen avslutade vi i Söderköping med Linda, Robbab och Märta. Vi satt ute och åt vid kanalen och båda barnen var snälla :) Sen gick vi en liten promenad bort till Söderköpings Brunn och tog ett glas vin där. Runt kl 20.30 var vi hemma och Penny somnade som en stock efter pyjamas, flaska ersättning och tandborstning. Min duktiga lilla skrutt!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0