Gröt

I förrgår och igår har Penny smakat på gröt för första gången! Vet inte om hon svalde så mkt men hon fick inga kväljningar och hon blev inte arg iaf. Så med lite träning så blir det nog bra. Ska man ge lite varje dag så hon lär sig och magen vänjer sig eller hur ofta? Hon fick lite vatten oxå för att skölja ner det med. Är det ok att ge en bebis vatten? Hon fick det i nappflaskan. Är det bättre att köpa en pipmugg? Eller nån annan flaska än de vi har till ersättningen? Nu skulle jag vilja läsa lite i den där instruktionsboken jag önskar fanns :).



Kommentarer
Monica

Okej med vatten. Kokar ni fortf t ersättningen? Isf kokt vatten o dricka med såklart. Pipmugg inte flaska, hon ska ju dricka vatten o annat ur vanlig mugg sen så för in det från början. Flaska är bäst att associeras med ersättning o välling. Finns skräckexempel på 5åringar som vägrar dricka ur annat än flaska även fast det är typ vatten :-S

Svar: Har faktiskt aldrig kokat, har litar på Livsmedelsverket som säger att det inte behövs. Kan så små bebbar dricka ur pipmugg? Får köpa en och prova.
Linn

2012-12-29 @ 18:24:53
URL: http://monicamercury.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0