En fantastisk semester!

Nu är vi hemma efter en helt fantastisk semester! Den kunde inte varit bättre! Hotellet var helt okej, men frukosten var hemsk och sängarna lite hårda. Men det funkade. Vi hade bra väder hela tiden förutom lite regn under typ en timme en kväll,  och sista dagen var det mulet först, men sen kom solen fram. Vi var i Limenas / Thassos stad. Det var en jätteliten stad där det bor ca 3500 pers, så det fanns inget att shoppa, bara massa krimskrams. Vi träffade Nikos, en super trevlig grek som körde oss till en fantastisk strand! Den var finare än alla stränder jag sett i Thailand! Marble beach hette den, och det var vit marmor överallt. Trevligare människa än Nikos är nog svårt att hitta. Utan honom hade semestern inte blivit samma sak.

Maten i Grekland är väl sådär, inte så jätterolig. Det var billigare än vad jag hade trott, en middag för 4 pers kostade mellan 50-80 euro. Vi höll sams hela tiden och vi har spelat kort och Uno hela tiden. Mycket alkohol har det blviit, så nu är det en vit vecka som gäller.

Nu är jag tillbaka på jobbet och hemma är det likadant som vanligt. Är så trött på att man jämt ska tänka ut vad man ska äta, vad man ska ha på sig för kläder, ska det va varmt eller kallt, vad ska vi handla mm. Bläää! Vore bra om nån kunde göra allt det tråkigt åt en!

// L


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0