Längtar efter semestern!

Tiden bara flyger iväg, även fast det känns som att jag bara går och väntar och väntar på semester så går tiden ändå snabbt! I måndags träffade jag tjejerna från jobbet. Vi var på Harrys och åt lite och sen tog vi ett glas vin på Trädgårn.

I tisdags var Pernilla och Stoffe hemma hos oss och då blev det såklart rosévin. Det roligaste på länge var när Stoffe skulle säga Roxette men det blev Roschette :). Hahahah. 

Igår var vi hemma hos Emilie och Andreas i deras nya hus och åt massa god mat. Vi fick även prova nåt nytt, banan som var inlindad med bacon som sen grillades. Det var faktiskt gott! Men nu är det nära, bara två jobbdagar kvar. Är så himla trött hela tiden så skulle nog verklige behöva ha semester. Men semestern börjar med att vi åker till Göteborg med Stoffe och Pernilla på lördagmorgon klockan 06.30! Så ingen sovmorgon då inte. Men även om det regnar ska vi gå till Liseberg har vi bestämt, kanske får försöka hitta en snygg regnponcho. Jag ska åka nya fritt fall iallafall! Längtar massor! På söndagkvällen ska vi på Roxette-konsert, utomhus! Så kanske måste införskaffa ett par gummistövlar!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0