En fantastisk semester!

Nu är vi hemma efter en helt fantastisk semester! Den kunde inte varit bättre! Hotellet var helt okej, men frukosten var hemsk och sängarna lite hårda. Men det funkade. Vi hade bra väder hela tiden förutom lite regn under typ en timme en kväll,  och sista dagen var det mulet först, men sen kom solen fram. Vi var i Limenas / Thassos stad. Det var en jätteliten stad där det bor ca 3500 pers, så det fanns inget att shoppa, bara massa krimskrams. Vi träffade Nikos, en super trevlig grek som körde oss till en fantastisk strand! Den var finare än alla stränder jag sett i Thailand! Marble beach hette den, och det var vit marmor överallt. Trevligare människa än Nikos är nog svårt att hitta. Utan honom hade semestern inte blivit samma sak.

Maten i Grekland är väl sådär, inte så jätterolig. Det var billigare än vad jag hade trott, en middag för 4 pers kostade mellan 50-80 euro. Vi höll sams hela tiden och vi har spelat kort och Uno hela tiden. Mycket alkohol har det blviit, så nu är det en vit vecka som gäller.

Nu är jag tillbaka på jobbet och hemma är det likadant som vanligt. Är så trött på att man jämt ska tänka ut vad man ska äta, vad man ska ha på sig för kläder, ska det va varmt eller kallt, vad ska vi handla mm. Bläää! Vore bra om nån kunde göra allt det tråkigt åt en!

// L

Semester!

Och så här ser vädret ut dit vi ska!

Bara 2 dagar kvar!

Bara 2 dagar kvar innan semestern! Men mycket ska hinnas med. Stryka, packa, städa, bädda rent, växla pengar, gå en liten shoppingtur, jobba, tvätta bilen, tanka, betala räkningarna.

I fredags var det AW på Hugo. Vi satt ute hela kvällen och pratade, Kallt var det, men trevligt hade vi :). I lördags åkte vi till Arkösund, vi hade inte tänkt stanna men det gjorde vi. Så det blev grillat och vin, drinkar och så spelade vi spel. Pappa tycker vi ska köpa ett hus som är till salu. Jätte jätte fint, men jag tror inte vi är redo för att bo så långt ute på landet :).

Idag jobbade jag på IFK, så fick ihop en hel del steg. Nu ska jag kolla på tv eller läsa min spännande bok :)

// L

Snart helg!

Och imorgon är det After Work med jobbet på Hugo. Men som vanligt är det en del som inte kan/vill följa med. Och jag hoppas inte att det är hysteriskt många studenter, men de borde väl vara ute idag, och vara trötta imorgon efter en hel veckas festande? På lördag ska vi ut till Arkösund och på söndag är det jobb på IFK-matchen.

Igår var vi hemma hos Zanny och fikade, och som alltid när man träffar tjejerna så blir det massa skratt :). Vi bestämde även att vi ska spara 200 kr var i månaden som vi ska sätta in till Carro varje månad, och 2015, när vi fyller 30! ska vi åka bort på en resa. Så nu ser jag nästan lite fram emot att fylla 30 :). Och så bestämde vi att sista helgen i augusti ska vi hitta på nåt. Jag och Carro ska hitta på vad vi ska göra och det ska vara en överrasking för de andra. Och sen om ett par månader får de andra tjejerna hitta på nåt vi ska göra och överraska oss. Så nu gäller det för mig och Carro att komma på nåt bra, och som kostar runt 1000 kr.

Måndag igen då

Och ny arbetsvecka börjat, men nästa onsdag åker vi till Grekland! Så himla nice det ska bli! Sola, bada och dricka drinkar hela dagarna :). Men vet knappt vart i Grekland Thassos ligger, men det spelar ingen roll, bara det är soligt!

   Hotellet

I fredags var Tessan och Erik här och vi grillade och drack rosévin hela kvällen, så i lördags när jag skulle jobba bröllop var jag liiiite trött, men det gick bra. Hade mina Easytone skor hela dagen, 14 timmar, men kände inget i benen. Hade hoppats på lite träningsvärk nånstans i benen iaf. Men skorna är jättesköna och det gick bra o ha dom så länge.

Söndag var jag dödstrött! Vi åt frukost på Fräcka, det var länge sen nu när vi bor på förlandet ;), och sen gick vi en sväng på stan. På kvällen var det sushimiddag med Linda och Robban och så spelade vi kort. Jag var verkligen helt USEL!! Men eftersom jag inte är en dålig förlorare så gör det mig inget. Idag är jag oxå trött, jag tror jag är för gammal för att jobba sådär långa pass :)! Så idag blir det slapp i soffan, ingen promenad. Men mitt lag leder stegtävlingen på jobbet, så behöver ju inte springa ihjäl mig i onödan!

/ L

Jag vill......

åka till Thailand! Har hittat flygstol 31 december till 14 januari för typ 5700 kr! Så om jag hittar lite pengar som ligger och skräpar så bokar jag direkt!

Aquagolf

Igår gnällde jag lite och sa till Nicke att vi aldrig hittar på nåt. Så idag ringde han och frågade om vi skulle spela aquagolf. Så det gjorde vi. Jag var ju ganska värdelös, men älsklingen var duktig och har nu chans att vinna paintball för 10 pers! Det avgörs på söndag. Sen åkte vi till Durkslaget och åt en jättegod Durkburgare. Nästa vecka är det minigolf! Inte så många steg idag, ca 5000 bara, men på lördag ska jag jobba bröllop mellan klockan 12-02, och det roligaste ska va att se hur många steg jag får ihop :) // L

Trött

I benen är jag nu. Min Soffpotatiskropp är nog inte van att gå såhär mycket som jag gjort nu och det har resulterat i att mina vader är trötta och onda. Så imorgon kanske de ska få vila? Men då får jag ju inte ihop några steg!! Och så har det ploppat upp en konstig leverfläck på mig!! Först var den typ helt svart, sen lite lila men nu ser den nästan vanlig ut igen. Ringde vårdcentralen, eller Cityhälsan Söder som det heter, och ska dit på torsdag och undersöka den. Hoppas de tar bort den sen! Vill inte ha den kvar! Idag har farmor varit här och rensat ogräs :)! Hon sparade det i en liten hög och sa att det var för att vi ska känna igen det och ta bort det själva nästa gång :). Men hon tyckte iaf att rosbusken var fin. Känner mig vuxen som har en rosbuske :)!

Nae men jag tar väl ett varv idag oxå.

img_9650 (MMS)

Nae men jag tar väl ett varv idag oxå.

Söndag fast lördag

Eftersom man är ledig imorgon också så borde det ju vara lördag idag, och söndag imorgon? Och då får man dricka rosévin idag också :)! Igår så var Lino o Pernilla här och grillade och idag kommer mamma och då blir det också grillning. O jordgubbar!!! Så himla gott!

Fick iordning på stegräknaren med alla inställningar iaf och imorse var det dags igen för en tur i spåret. Och nu kände jag att det kanske inte är helt omöjligt att klara av springa hela innan den 22 juni. Vore ju bra om jag kunde orka mig ut en runda innan jobbet varje dag. Och det ska vara fint väder i en och en halv vecka så då kan jag ju inte ens skylla på att det regnar om jag inte tar mig ut.

Man ska ju inte klaga....

Men det är väldigt varmt ute! 28 grader i skuggan! Skulle va skönt om man hade en liten pool att svalka sig i :). Igår var vi hemma hos Helena och åt och drack vin, så idag blir det faktiskt ingen promenad. Är jättetrött!  Sov kvar hos Helena och vi gick en sväng med hennes hund imorse och då fick jag ihop ca 6000 steg. Men min stegräknare har typ nollställt sig!! Och jag hade inte registrerat mina steg för igår, och de jag har gått idag är ju oxå borta :(. Men när jag kollade sista gången igår så var det strax över 10 000 steg, och så fattar jag inte hur jag ska ställa in allt igen, utan instruktionsboken, och den är ju såklart kvar på jobbet :(. Men men, imorgon är det nya tag och då ska jag ut i spåret igen.

Hurtbulle!

Jag känner mig som en riktig hurtbulle! Imorse gick jag ett varv i spåret, och sprang lite tillochmed. Eller att jag sprang kanske var att ta i lite, men jag joggade en del iaf. Så nu tänker jag att jag vore ju himla duktig om jag orkar springa hela spåret innan vi åker till Grekland. Vi åker ju den 22 juni, vilket innebär att jag har ca 19 dagar på mig att träna upp flåset så jag orkar springa 2,5 km. Det borde väl inte vara helt omöjligt??

Ledig dag!

Skönt med ledig dag, och i sista stund tog jag semester imorgon oxå! Så skönt med långledigt. Men vart är solen?? Det skulle ju vara jättefint väder?! Imorse gick jag en promenad på ca 35 minuter, fick ihop ca 5000 steg! Inte så illa. Igår fick jag ca 13 000 steg, men då la jag även in att jag hade städat i 40 minuter. Ikväll får det ocå bli en promenad, i spåret tror jag. Det är ca 3 km tror jag.

Snart kommer mina fina tjejer hit, alla utom Sanna som nyss har flyttat och de skulle tapetsera hemma idag. Så nästa gång vi ses tror jag får bli hemma hos dom så man får se deras nya lägenhet :).
RSS 2.0