Roxette


Anledningen till Göteborgresan var att se Roxette. Det bestämdes för lääänge sen när vi var på middag hemma hos Stoffe och Pernilla, då spelades en Roxette-låt och jag sa "Visste ni att de spelar i Göteborg i sommar?". Nej det var det ingen som visste, och nästa kommentar var, ska vi åka? Så vi bokade biljetter på en gång nästan.

Jag har alltid älskat Roxette, och kommer ihåg när jag var 6 år så hade de en konsert i Himmelsalundshallen. Men det enda jag kommer ihåg från den konserten är att Per Gessle hade gräsliga randiga byxor på sig, att de kastade ut gigantiska ballonger till Joyride och att jag fick en sån där självlysande pinne som jag sen hängde upp ovanför min säng :). Min första Roxetteskiva var Tourism. Första låten på den skivan är How do you do, och det är fortfarande min favoritlåt med Roxette.



Vädret var ju inte så superbra så gummistövlarna åkte på och regnponcho inhandlades och sen började den långa väntan. Vi var där inne vid halv 7 och de började inte spela förrän kl nio. Och förbandet var ju tråkigare än tråkigast. Ett förband borde väl peppa igång publiken?! Men till slut var det dags, konserten började med en tyst minut för att sen dra igång med Dressed for Success, vilket nog är den jag tycker allra minst om faktiskt. Men sen vart det bara bra låtar :). När Marie Fredriksson sjöng Perfect day så var det ju nästan att man hade nära till tårarna! Sjukt bra! Hela konserten var toppen och jag tror att jag älskar Roxette ännu lite mera nu efteråt :)!

Liseberg

Vi började ju semestern med en tripp till Göteborg och Liseberg. Först åkte vi Lisebergsbanan, den är ganska lång för att vara en bergochdalbana men den är rolig.

Sen gick vi bort till balder, jag var faktiskt lite nervös innan men det är ju roligt när man väl åker den :).


Sen åkte vi kanonen, väldigt rolig men den var för kort.

Sen åkte jag uppskjutet men de andra vågade inte :). 60 meter rakt upp i luften på 2 sekunder. Mycket härligt tycker jag :)

Sen åkte vi det värsta jag gjort i hela mitt liv tror jag. Dödsångesten var stor i uppsvinget!


Måste dock säga att jag är lite besviken på Atmosfear, fritt fall på Gröna Lund känns faktiskt värr än atmosfear. Men nu har jag iaf åkt Europas högsta fritt fall som är 146 meter.

Sen åkte vi Flumeride och Stoffe satt längst fram och blev blötast :). Jag skyddade mig med ett stort troll som Nicke hade vunnit :). Man kunde vinna 2,2 kg Ballerina! Jag spelade på ett sånt hjul men vann inget :(!

Längtar efter semestern!

Tiden bara flyger iväg, även fast det känns som att jag bara går och väntar och väntar på semester så går tiden ändå snabbt! I måndags träffade jag tjejerna från jobbet. Vi var på Harrys och åt lite och sen tog vi ett glas vin på Trädgårn.

I tisdags var Pernilla och Stoffe hemma hos oss och då blev det såklart rosévin. Det roligaste på länge var när Stoffe skulle säga Roxette men det blev Roschette :). Hahahah. 

Igår var vi hemma hos Emilie och Andreas i deras nya hus och åt massa god mat. Vi fick även prova nåt nytt, banan som var inlindad med bacon som sen grillades. Det var faktiskt gott! Men nu är det nära, bara två jobbdagar kvar. Är så himla trött hela tiden så skulle nog verklige behöva ha semester. Men semestern börjar med att vi åker till Göteborg med Stoffe och Pernilla på lördagmorgon klockan 06.30! Så ingen sovmorgon då inte. Men även om det regnar ska vi gå till Liseberg har vi bestämt, kanske får försöka hitta en snygg regnponcho. Jag ska åka nya fritt fall iallafall! Längtar massor! På söndagkvällen ska vi på Roxette-konsert, utomhus! Så kanske måste införskaffa ett par gummistövlar!

Även fast vi inte drack så här mycket vin ...

img_7021 (MMS)

Även fast vi inte drack så här mycket vin igår så är jag faktiskt jättetrött idag :(!

1 vecka kvar till semester!

Och det kan man ju stå ut med. Men ville inte åka hem från Arkösund idag, ville stanna kvar! Fast lite mera sol hade ju inte skadat. Men Asta badade ändå innan vi åkte hem fast det blåste typ storm och var svinkallt!

I lördags på dan var det födelsedagskalas för Freddie, och även fast det bara var 3 barn där så blev jag ändå helt trött i huvudet :)!

Imorgon ska jag dricka vin med kråkan och kon från jobbet ;). Ska bli mysigt, och roligt att skvallra lite med kon som haft semester nu.

Jag och mina älskade tjejer!

Jag och mina tjejer har ju känt varandra ett tag nu, sen gymnasiet faktiskt, och på den tiden hinner man ju med att göra en hel del saker :).

Det första var nog Bulgarien med margeritas, tequila, tutankamon, trasiga bord och blåmärken :)

 




Eller det allra första kanske var Rix Fm Partykryssning med både öroninflammation, fall ner för trappor och mycket annat :)


Sen tror jag att vi åkte på en par-resa till Turkiet och var så här snygga :)
 

En kryssning till har vi hunnit med att åka på där vi dansade hela natten och vi var inte så pigga dan efter :). Se före och efter :)


Vi var i Stockholm på The Last Bounce. Inga kort på mig själv då jag såg ut som ett vandrande lik efter att ha varit strandad i England pga aska i en vecka!


Vad har vi mera gjort? Jo, SPA-kväll på Grand som jag och Carro fick i 25-års present och SATC-kväll där vi drack cosmopolitans och sen var ute och dansade


London, först var jag, Carro och Johanna där, sen var jag och Carro där en gång till :). Mycket roligt hade vi båda gångerna, och om jag säger cykel-taxi, Vart är gap-et då, Juicy, Footlocker, Primark och The Penthouse så vet ni vad jag menar :)



Är det något jag har glömt?? Hur som helst så älskar jag er och jag ser fram emot allt roligt vi kommer göra i framtiden!! Pufften!

Vill tillbaka hit!

 

Bara regn...

Fast inte just nu då men när man kollar vädret för 10 dagar framåt så var det regn varje dag!! Men sen börjar jag min semester och då kan det ha regnat färdigt tycker jag. Mitt nya beroende är att kolla resor. Nu har jag hittat en till Kreta den 26 juli från Norrköping. Perfekt om det nu bara ska regna. Men Nicke har ju lovat bort sig på jobb den 29 och 30 juli så det går ju inte att va i Grekland då :(. Sen så kollar jag resor till Thailand i vinter, typ 30-31december till den 14 januari. Och för nån vecka sen fanns det ju ganska billiga flygbiljetter och bra tider, men nu kostar de billigaste typ 7-8000 och med mellanlandning i massa timmar. Men jag tror inte vi kommer ha råd med Thailand. Finns lite annat att betala av först. Men om jag hittar flygstolar för ca 5000 kr, då åker vi ;). Igår var Linda, Robban och kungen här. Det var väldans mysigt och vi kunde sitta ute hela kvällen. Utan att frysa ihjäl eller bli uppäten av myggor. Nu är det dags och laga mat, fast jag har nyss ätit typ 5 ballerinakakor och 3 kanelgifflar så lär ju inte va så hungrig på middag sen :(. Men gott var det iaf :)!

Sitter ute i solen och väntar på middagsgä...

img_1400 (MMS)

Sitter ute i solen och väntar på middagsgästerna!

Slut som artist

Efter att ha jobbat en hel vecka, med mycket att göra på jobbet, sen utgång på fredag och lördag har resulterat i att jag är helt slut! I fredags hade vi after work på trädgårn och så skulle vi till Munken in the park, men vi va kvar på Trädgårn hela kvällen och det blev mycket bubbel och rosé! Med andra ord inte alls pigg i lördags, och då jobbade jag IFK match, och sen gick vi till Hugo. Det var mycket folk och vi dansade lite. Innan vi åkte hem blev det en sväng till Donken :). Och när vi sätter oss i taxin så tittat chauffören på Nicke och frågar: Äter du några köttbullar nu för tiden eller"?. Hahahaha. Asroligt tyckte jag eftersom jag inte visste först att Nicke kände honom och han hade jobbat på Drottninggrillen där Nicke var och åt köttbullar typ 2 dagar i veckan förut. Plus att köttbullar är det Nicke lagar hemma om inte jag lagar nån mat :).

I torsdag var tjejerna hemma på fika här, och nu har vi bokat in fotografering den 1 oktober! Hur kan det vara så omöjligt att få ihop ett datum på en helg när alla kan!? Fattar inte hur det kan bli så. Men vi ses ju på lördag när Freddie fyller 1, och sen är det ju överrskningen för Sanna och Johanna i slutet på augusti. Nu har vi bokat och betalat iaf så nu kan de inte ångra sig :)

Idag har jag även klippt av mig håret! Så nuär jag korthårig igen. Känns skönt att få bort det långa tycker jag. Plus att jag färgade hela håret vilket var väldigt välbehövligt och min utväxt var verkligen BLOND på vissa ställen, antagligen efter solen i Grekland.

Nu jobbar jag i 2 veckor till innnan jag har semester, men Nicke börjar sin semester nu och har 5 veckor! Lite fuskigt tycker jag.

//L

Förut var jag på jättebra humör, men så hä...

Förut var jag på jättebra humör, men så hände det nåt o nu vill jag mest bara gräva ner mig i en grop och äta vinägerchips tills jag spricker!!

Mycket på g

Nu är det mycket som planeras in i kalendern.

Imorgon middag med Elin som ska flytta till Polen i ett år
Torsdag fika med girlsen
Fredag aw och munken in the park
Lördag jobb på IFK matchen
Den 16 födelsedagskalas för lillplutten Freddie
Sen är det bara en arbetsvecka kvar innan semestern och semestern inleds med en tripp till Göteborg 23-24 juli för att se gå på Liseberg och se Roxette.
Den 30 juli är det babyshower för Monica. Sen är det semester i 2 veckor till, och den 27-28 augusti ska jag och Carro överraska Sanna och Johanna med nåt :). Men kan ju inte skriva här om ni läser vad det är! Men jag hoppas ni tycker det ska bli roligt. Monicas sockerbit beräknas komma då, men vi hoppas hon kan vara med nästa gång!

Vi har bestämt att vi ska spara 200 kr var i månaden ända till 2015 när vi fyller 30 år, och då ska vi åka iväg på en resa och fira att vi fyller 30 år :)! Undra bara hur mycket pengar vi får ihop ;)??

RSS 2.0