Solglasögon

Köpte nya solglasögon häromdagen, kan köpa hur många som helst faktiskt. Och de ska gärna vara stora och mörka! Måste ta fram min låda med solglasögon och räkna hur många det är har jag lovat Cilla på jobbet :). Ska fixa det innan måndag :)

Vecka 34 idag

Räkan gör sig redo

Var hos barnmorskan idag och allt såg bra ut. Järnvärdet på väg tillbaka upp nu oxå. Men Räkan har redan fixerat sig! I vecka 33 redan, är det normalt? Känns som att det är tidigt?? Bara den inte gör sig redo för att komma tidigare!

Midsommarafton är över

Midsommarafton blev exakt som alla andra, tycker inte om att ändra rutiner ;). Lunch hos farmor och farfar, dans runt stången, öl på puben, kubbmatch, grillning och middag.

Mot Arkösund

På väg till Arkösund för att spendera hela midsommarhelgen där.

Mysig helg

Hela helgen var jag i Arkösund och myste med familjen. Grillade, drack alkoholfritt vin, gjorde chokladbollar, kollade på fotbollen, spelade finns i sjön. Ja en riktig slapparhelg helt enkelt. I går åkte jag till Sthlm och hämtade Nicke och Stoffe som varit på Summerburst, sen åkte jag och Nicke till Trädgårn och åt en tråkig sallad :(. Men det var mysigt att umgås lite med min älskling <3

Shoppinglista till Räkan


Nu könner jag att allt vi behöver är inhandlat! Hämtade ut bilstol och en skötväska idag som vi beställt från Jollyroom. Skötväskan hängde perfekt på vagnen! Babyskyddet är en Britax Baby Safe Plus II. När vi var på Babyproffsen för att kolla på babyskydd hade vi typ redan bestämt oss för ett som man kunde fästa på vagnen. Men efter vi hade kollat runt lite tyckte vi denna verkade bättre.

  
Det vi nu har köpt är:
Barnvagn
Vagga
Gravidförsäkring från Trygg Hansa
AmningsBHar
Amningsinlägg
Amningskudde
Badhanddukar
Badhjälp som man ställer i badkaret
Badtermometer
Barn/Bad olja
Bebistäcke 2 st vagn och vagga 70 x 80 cm
Bebistäcke till spjälsäng 100 x 130 cm
Bäddset, 2 till vagga, 2 till vagn, 2 till spjälsäng
Bomullspinnar baby
Dregglis
Div kläder och pyjamasar
Filtar
Flaskborste
Flaskställ
Madrass vagga 40 x 90 cm
Madrasskydd
Mitt första år-bok
Mjukisdjur
Nappar, 2 st i latex och 2 st i silikon
1 Nappflaska
Påsar till Blöjhink angel care
Skötbädd
Skötbäddsskydd 1 st. Funkar väl lika bra med handuk?
Solgardin till båda bilarna
Spegel till bilen
Spjälskydd till vaggan
Våtserveter
Bärsele (manduca)
Bilbarnstol
Kudde spjälsäng
Madrass spjälsäng
Spjälsäng
Små kräkhanddukar

Det som är kvar att köpa är:
Babygym
Babysitter
Babywatcher
Blöjor
Febertermometer
Kudde 2 st vagn och vagga
Mobil
Spjälskydd till spjälsäng

Hur vi ser oss själva :)

Längtar!

Söndagsjobb

img_8794 (MMS)

Söndagsjobb

Nae nu är jag FAKTISKT trött på riktigt




Ja, tröttare än tröttast är jag. Jobbar massor, hela tiden känns det som. Länge på dagarna, på helgerna, i onsdags på röda dagen. Och är super duper mega trött HELA tiden. Vet att man inte ska klaga men är så trött att jag känner mig gråtfärdig när jag kommer hem. Är inte van vid att energin går till nån annan liten inneboende i min kropp istället för att all energi går till MIG. Och så fort det då händer nåt som jag tycker är tråkigt/jobbigt så blir det 1000 gånger värre än vad det egentligen är. Ingen energi till nåt men vill ändå pyssla och greja här hemma. Och vaknar varje natt och är vaken i ca 1-2 timmar, vilket väl inte gör saken bättre, men kan ju inte somna om! Räkan håller ju på hela tiden och sparkar, jag är kissnödig, kramp i ena benet, täppt i näsan mm. Och så har jag fått typ en inflammation eller nåt i handleden också, vilket gör att jag känner mig ganska handikappad. Pratade med vårdcentralen men eftersom jag är gravid så får man ju inte äta nåt inflammationshämmande och man får inte smörja med voltaren. Bara äta panodil och linda armen på natten, man får inte ha den lindan hela dagen och natten. Orkade inte ens stanna och tanka bilen förut, så jag hoppas jag inte får bensinstopp imorgon :)

Tur att jag har världens bästa sambo som hjälper mig med allt <3!

På lördag är det Hajk med mina underbara tjejer och det ser jag fram emot! Blir en spännande dag och jag hoppas tjejerna tycker om det vi ska göra.

Idag har jag "tröstat" mig med ett glas alkoholfritt rosévin iaf :)


 

Räkan har hicka :)

img_2747 (MMS)

Räkan har hicka :)

Checkar in på köksfabriken kl 8 på lediga ...

Checkar in på köksfabriken kl 8 på lediga dagen! Trodde inte jag skulle orka gå upp så tidigt på en ledig dag men det gjorde jag visst :)

Barnmorskan vecka 30


Imorse var det dags för besök hos barnmorskan. Hjärtljuden var perfekta, magen var i perfekt storlek, men blodvärdet var lågt så nu ska jag börja med lite järntillskott. Fanns i flytande form (kan ju inte svälja tabletter) på hälsokostaffärer så måste köpa det imorgon. Har ju känt mig trött och typ lite yr ibland, men det har ju varit sjukt mkt på jobbet och jobbar mycket övertid så har nog tänkt att det berott på det. Kan inte fatta att det redan är vecka 30!!! Alltså bara 10 veckor kvar till BERÄKNAT bf, men det är ju bara beräknat och Räkan kan ju komma tidigare eller senare.

Nedräkning!

6 veckor kvar att jobba innan semester!

Har nog kommit in i "boa" tiden. Vill fixa...

img_4223 (MMS)

Har nog kommit in i "boa" tiden. Vill fixa och styra och ändra om och handla nytt. Idag var vi på Ikea och handlade bl.a. spjälsäng och lite annat. Köpte även 2 st stänger som jag satte upp i min klädkammare som jag hängt stövlar i. Blev bra men klämmorna var lite veka, skulle behöva hitta några som är starkare i nypet. Men mycket lättare att dammsuga nu när de inte står på golvet längre. Tyckte jag var jätte påhittig som kom på det här :)

RSS 2.0