Stegtävling

På jobbet har vi ju en stegtävlig, och även fast jag faktiskt anstränger mig så kommer jag bara till ca 10 000 steg per dag! Jag är alltså så ohurtig man kan vara. Idag gick jag en promenad i en timme efter jobbet iaf, och den rundan får jag väl se till att gå varje dag. Och det vore ju bra om jag inte vore så trött varje morgon, om jag skulle gå upp ca 30-45 minuter tidigare än vanligt så skulle jag hinna ett varv i Rambodalsspåret. Men det är ju så skönt att ligga kvar i sängen! Eller om jag vore en hurtbulle och cyklade till jobbet. Men det värsta är att jag inte vet vilken väg jag ska cykla i så fall :(. Så vi kan nog dra slutsatsen att jag kommer inte vinna stegtävlingen på jobbet!

Det bästa med att gå på bio är att man får...

img_4778 (MMS)

Det bästa med att gå på bio är att man får äta godiset som blir över, dagen efter :). Filmen var bra, och det skulle ju kunna bli en till efter med tanke på hur den slutade...

Söndag

Igår gick vi upp klockan 4.30 för att åka på en liten dagstripp till Tyskland och handla lite vin inför sommaren :). Kom hem vid elva igår kväll så imorse var man rätt seg. Idag har jag varit på jobbet i 4 timmar, men hann ändå inte klart med det som jag hade tänkt. Så antagligen kommer jag få jobba på torsdag när alla andra är lediga
:( . Men på torsdag är det även dags för lunch tillsammans med mina tjejor <3!

Ikväll ska vi på bio och se Pirates-filmen med Stoffe och Pernilla. Jag och Carro träffade ju Jack Sparrow i London :). 

Fredagsmys!

Nu är arbetsveckan slut, men har massor att göra på jobbet så måste dit på söndag och jobba lite. På måndag börjar en ny tjej, spännande! Fredagsmyset hemma på Rambo består av tacos, fanta och lite senare jordgubbar med vaniljkesella. Imorgon börjar en stegtävling på jobbet, den ska hålla på i en månad. Vi är 4 st i mitt lag men det är bara en hurtbulle så vi får väl se hur det går för oss :)! Men första dagen på tävlingen kommer jag sitta i en bil i typ 16 timmar så jag lär ju inte få ihop så många steg då. Och sen åker jag på semester till Grekland innan tävlingen är slut, och lär ju inte få ihop så många steg när jag ligger på stranden :)!

Glada Hudik

Igår var jag på Elvismusikalen med Glada Hudik teatern. Den var jätterolig och de var hur duktiga som helst! Ica Jerry är ju ganska söt :) Måste säga att de är så himla modiga som vågar göra det! Snart är det helg och då ska vi till Tyskland och handla lite vin och cider inför sommaren. Kommer nog mest bli Chill Out Rosé tror jag :).

Inget internet lr tv :(

Telia krånglar så vi har inget internet lr tv! Jag som skulle kolla på Greys Anatomy och Off the map som jag missade när jag och underbara juicy var i London. Plus att det nu är Pretty Woman på tv! Men eftersom jag har världens bästa kille har vi nu kollat på den första SATC filmen (kom en liten tår några gånger igen) och nu kollar vi på Oceans Eleven :)! Tur att man har en iphone, annars skulle jag känna mig helt naken :) Annars längtar jag tillbaka till London! Det är så "bekymmersfritt" att va på semester! Man gör vad man vill när man vill. Inga måsten lr tråkiga saker som måste göras. Typ gå upp tidigt på morgonen, tvätta, städa, laga mat, och det värsta av allt, komma på vad man ska äta! Men man måste väl ha en vardag för att uppskatta semestern. Och om en månad är vi i Grekland och har det bra.

London

London tillsammans med Carro var underbart! Direkt när vi kom fram så lämnade vi in väskorna på stationen och åkte till Madame Tussaud. Det var roligt att se alla dockorna. Vissa såg inte alls bra ut medan andra så väldigt verkliga ut. Sen åkte vi hem till hotellet och slappade lite. På kvällen tog vi det lugnt, var ju tvungna att ladda för shoppingen :)

I torsdags var det shopping som gällde! Vi började på Primark och gick sen hela Oxford Street. Hittade en del fint! När vi kom till Foot Locker kände vi igen inkastaren från förra året :). När det var dags för lunch åt vi sushi på rullande band :). På kvällen var vi på We Will Rock You musikaen och den vär jättebra! Vi blev lite kära i Galileo :) Efter musikalen blev det party och vi dansade hela natten lång. Hade väldigt ont i fötterna när vi åkte hem. Som tur är går det bussar dygnet runt så det var väldigt smidigt att ta sig hem.

I fredgas var det lite mera shopping, gick en sväng på Oxford street och lite på Regent street. Sen var vi tvungna att åka hem och vila upp oss för ännu en partykväll. Vi var på lite olika klubbar innan vi hamnade på Penthouse. Det var ett partyställe som låg högst upp i ett hus med jättefin utsikt över London. 

Sen på lördagen var det ju dags att åka hem, så vi satt bara en stund i parken och tittade på alla hurtbullar som sprang. 


 

Nu är vi framme i London o har redan hunni...

Nu är vi framme i London o har redan hunnit med Madame T. Jag fick "träffa" George Clooney :). Vi är bäst på att hitta i tunnelbanesystemet iaf, inga problem alls. Nu ska vi slappa en timme på hotellet o sen ut o ta ett glas vin :). /L

Off to London!

Imorgon är det äntligen dags! Klockan sju åker vi från stan till Skavsta. Och vädret ser ju ändå ut och bli helt ok? Lite regn imorgon, men då ska vi till Madame Taussauds så det gör inget att det regnar då.



Jag har packat så lite jag bara kan, så all shopping får plats, men det blir ju typ fullt ändå :(. På torsdag ska vi på We Will Rock You, tror det kommer va jättebra! Så nu har jag lyssnat på Queen i typ tre veckor så jag känner igen några låtar iaf.

// L

Idag är det jobb

på IFK matchen. Och så hoppas vi såklart att de vinner oxå! Är liiite trött idag efter Mickes schlagerfest igår, men tog det lugnt och vi åkte hem vid två från Hugo.

Längtar till London och gå ut dansa med Carro! Men vet inte vad jag ska packa med mig?? Beror ju på vad det ska va för väder, och kollar man på Klart.se ska det vara soligt och varmt de dagarna vi är där, men kollar man på Yr.no så ska det vara molningt och inte lika varmt?? Men nu ser det iaf inte ut som att det ska bli nåt regn och det är ju tur det.

//L

Fredag och lördag

Igår var vi på Hugos invigning av deras nya uteservering. Den var gigantisk och jättefin. Där kommer man kunna sitta många eftermiddagar i solen och dricka rosé :). Det var en mycket trevlig kväll och de bjöd på mat och dricka, synd bara att det var typ svinkallt, men man får väl se det från den ljusa sidan, det regnade ju inte iaf :). Vi åkte hem vid halv elva så det var en lagom fredag kväll efter en hela veckas jobb.

Ikväll ska vi på schlagerfest hos Micke och sen blir det utgång på Hugo. Och det värsta är att jag inte har bestämt mig vad jag ska ha på mig! Kommer stå i garderoben sen med panik och riva ut allt och Nicke kommer säga att allt jag provar är fint :)! Men eftersom jag börjar jobba klockan halv ett på söndag så blir det lugnt för mig ikväll. Inte roligt att jobba bakfull!

Nu ligger jag i soffan och kollar på Greys, oväntat va :)! Men det är helt beroendeframkallande!

// L

De var väldigt goda!

Nu har vi provat varsin muffins och de var jättegoda, men egentligen så vet jag inte om gräddnougaten ovanpå passade så bra till som jag hade tänkt. Men de var helt klart godkända.

Nu ska jag kolla lite mera på Greys Anatomy och sen börja fundera på vad jag ska packa med mig till London. När jag kollade vad det ska va för väder i London nästa vecka så var det regn, regn och lite mera regn :(. Måste hinna växla lite pengar oxå! När ska jag hinna?? Imorgon måste jag nog va på jobbet vid 7 på morgonen för att hinna med allt. Sen imorgon kväll ska vi till Hugo på invigning av deras nya uteservering. På lördag ska vi på schlagerfest, söndag ska jag jobba på IFK-matchen och måndag ska vi hem till mamman (Monica) i gänget och fika och klämma lite på bebis-magen :).

Nae, nu väntar Dr McDreamy på mig ;)

//L

Det bästa med att baka är ju att smaka när...

img_6658 (MMS)

Det bästa med att baka är ju att smaka när det precis kommit ut ur ugnen :). Imorgon är det min tur att ha fika på jobbet och det blir kladdkakemuffins med Marabou gräddnougat ovanpå. Hoppas de är goda!

Älskar min nya bil. Tyckte ju om Nisse Nis...

img_1393 (MMS)

Älskar min nya bil. Tyckte ju om Nisse Nissan väldigt mycket oxå, men han hade ingen ac. Och nu när det är så varmt så är jag väldigt glad över ac:n :)

Greys Anatomy

Jag är sjukt tv-skadad och skulle typ inte kunna leva utan tv. Och nu är jag inne i en Greys Anatomy period igen! Har börjat om från början. Även fast man har sett det både en och två gånger förut så är det sjuuukt bra! Och hur snygg är inte Dr McDreamy :)?? Blir lite kär varje gång jag kollar på ett Greys avsnitt :)

Söndag

Idag har det varit en mycket produktiv dag! Kanske för att vi åkte hem från Hugo vid två, och vi var helt nyktra! Vi har hunnit med returpunkten, storstädning, sola på altanen, laga mat, renast ogräs, rensat avlopp, diskat, och tvättat! Vet inte vad som tog åt mig. Brukar inte vara såhär pigg på att göra tråkiga saker.

Igår när vi var på Hugo kändes det som att det var mycket yngre folk än vanligt. Och så insåg jag, jag vet det låter hemskt, men man måste typ va onykter för att kunna ha roligt med massa andra onyktra människor!  Så igår var det inte så roligt ute faktist. Desto trevligare var det hemma hos Stoffe o Pernilla på födelsedagsfest. Massa goda smörgåstårtor, cupcakes och snickerskaka :).

Men vi blev inbjudna till Hugos invignng av nya uteserverigen på fredag. Så om det är fint väder ska vi gå dit. Uteserveringen kommer bli grymt stor! Finns en risk att man kommer hänga en del där i sommar :)

Nae nu ska jag fortsätta sitta i solen och läsa en bok medans min man är och spelar golf.

// L

Party!

Efter en skön dag i solen och lite klipp och färg av håret är det nu dags att bege sig mot födelsedagsfest. Ska visst bli smörgåstårta :). Väldigt gott! Sen antar jag att det blir utgång till Hugo.

// L

Fredagsmys

Idag har det varit en bra dag. Klarade vårt mål på jobbet. Kom hem till en solig altan, klippte den lilla lilla gräsplätten för första gången. Tog typ en kvart :). Så den är inte så stor våran lilla gräsmatta haha. Sen förtjänade jag en cider!

Vi grillade kyckling som jag la i marinad imorse. Och eftersom jag satsar liiite på beach 2011 (eller Grekland juni 2011) så blev det en god sallad till och lite bea.

Imorgon kommer Carro hit och ska klippa och färga mitt hår. Och nu är det bara 12 dagar kvar till London!!

//L

Torsdagsshopping...


Men inte kläder eller nåt annat roligt, utan storhandling! Det är ganska roligt när man går där och plockar i vagnen, men mindre roligt att betala, packa ner i påsarna, packa upp dom hemma och ställa sakerna på rätt ställe :(. Men nu har vi mat hemma så det räcker ett tag, och ändå är det så svårt/tråkigt att komma på vad man ska äta varje dag. Synd att McD inte är dietmat. Då skulle jag va smalare än jag nånsin varit ;)

// L

Snart sommar

Snart är det sommar och jag längtar till semestern! En del roligt planerat som händer.

Nu 18-21 maj ska jag och Carro till London. Där blir det massa shopping, vin, Madame Taussauds, We will rock you och party på gayklubb :). Men vi kommer sakna Jojjan som va med sist och de andra tjejerna. Förresten, var är GAPet :). Hahahaha, har aldrig garvat så mycket.

Den 28 maj firar jag och älskling 5 år!!♥

Den 3-4 juni är det sleep over hos Helena med dream-team tjejerna. Kan tänka mig att det blir massa vin och tjejsnack hela natten!

Sen bär det av till Grekland en vecka i juni tillsammans med Linda och Robban. Ska bli skönt, vet man att man får lite sol och värme även om hela sommaren regnar bort här hemma.

Den 24 juli ska vi till Göteborg och åka karuseller och gå på Roxettekonsert.

En hel del roligt att se fram emot!

Snart London!


Den 18 åker jag och Carro till London och jag längtar massor!




Längtar till sommaren!

img_8546 (MMS)

Längtar till sommaren!

Jaha

Då har jag oxå en blogg då. Undra vad jag ska skriva här egentligen :)

Test. Måste ju se hur detta funkar :)

Test. Måste ju se hur detta funkar :)

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0