London

London tillsammans med Carro var underbart! Direkt när vi kom fram så lämnade vi in väskorna på stationen och åkte till Madame Tussaud. Det var roligt att se alla dockorna. Vissa såg inte alls bra ut medan andra så väldigt verkliga ut. Sen åkte vi hem till hotellet och slappade lite. På kvällen tog vi det lugnt, var ju tvungna att ladda för shoppingen :)

I torsdags var det shopping som gällde! Vi började på Primark och gick sen hela Oxford Street. Hittade en del fint! När vi kom till Foot Locker kände vi igen inkastaren från förra året :). När det var dags för lunch åt vi sushi på rullande band :). På kvällen var vi på We Will Rock You musikaen och den vär jättebra! Vi blev lite kära i Galileo :) Efter musikalen blev det party och vi dansade hela natten lång. Hade väldigt ont i fötterna när vi åkte hem. Som tur är går det bussar dygnet runt så det var väldigt smidigt att ta sig hem.

I fredgas var det lite mera shopping, gick en sväng på Oxford street och lite på Regent street. Sen var vi tvungna att åka hem och vila upp oss för ännu en partykväll. Vi var på lite olika klubbar innan vi hamnade på Penthouse. Det var ett partyställe som låg högst upp i ett hus med jättefin utsikt över London. 

Sen på lördagen var det ju dags att åka hem, så vi satt bara en stund i parken och tittade på alla hurtbullar som sprang. 


 


Kommentarer
Carro

ÅHHHHHH hade det underbart med min Juicy!! Vill tillbaka nu!! årlig resa tycker jag!!!!

2011-05-23 @ 21:25:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0