Överraskningshelg med tjejorna <3


Så var det äntligen dags för den efterlängtade helgen där jag och Carro skulle överraska Sanna och Johanna med nåt. Vi hade bestämt att vi skulle vara borta 1 natt och att det skulle kosta ungefär 1000 kr. Jag och Carro bestämde för ganska längesen att vi skulle åka till Stockholm och gå på Gröna Lund. Vi bokade rum på vandrarhemmet Långholmen som är ett gammalt fängelse, man sover alltså i cellerna.

Nicke var supersnäll och skjutsade oss till Stockholm, så tjejerna trodde ju först att Nicke bara skulle köra oss en kort bit, men han körde oss ända till Stockholm. Vi lämnade in väskorna på Långholmen och fick då reda på att 2 av oss skulle få ett eget rum och 2 st skulle dela med två tanter!!!!! Vi frågade om det inte var bättre att att tanterna bodde själva i 2-bäddsrummet och vi 4 i det stora rummet och de i receptinen skulle fråga dom.

Sen åkte vi till Lars Wallin utställningen, det var roligt att se alla klänningar och massa snygga bilder på fotomodeller och kändisar. Efter det var det dags för Gröna Lund, och det var så sjuuuuuukt mycket folk! Vi hann åka 3 karuseller innan vi tröttnade på att stå i kö. Då gick vi till Josefinas och drack svindyrt rosévin!

När vi kom tillbaka till vandrarhemmet visar det sig att de inte alls frågat tanterna om de ville bo själva. Tanterna var för övrigt inte ens tanter, en kvinna och en tjej kanske man skulle kunna säga. De var från Frankrike och kunde ungefär 2 ord engelska, men Carro plockade fram skolfranskan och de insåg att de inte vill dela rum med oss eftersom vi skulle ut och festa på natten. Så det var ju skönt att slippa dela rum med okända människor.

Sen gjorde vi oss iordning och gick ut och åt en god skaldjurspasta med tomat sås :)! Sen drack vi en drink på Fridays och vidare till Hells Kitchen. Där utanför träffade vi Agenta Sjödin och andra Let´s Dance-kändisar som fixade in oss :).

Det var ett riktigt äventyr att ta sig hem också, vi åkte tunnelbana, men gick sen vilse så vi fick vinka in en taxi som körde oss till vandrarhemmet :). Värdelöst lokalsinne kan man ju säga! Söndagen var vi lite trötta och gick en sväng på stan och shoppade lite innan det var dags att åka hem!

Snyggingar

Åkbanden som var ganska onödiga med tanke på att vi åkte 3 karuseller



Såhär trötta var vi dagen efter strax innan utcheckning klockan 10 :)

Tack för den här helgen <3



Kommentarer
Carro juicy

Så himla kul var det!! Alltid lika underbart med underbaraste brudarna!! Nu längtar jag lite till januari!! men det är ju lika roligt att gå och längta efter det!! Nästan iaf!! Pusss pussss bästaste är vi allihopa!

2011-08-29 @ 22:04:12
Linn

Jag längtar oxå till januari o till 2015 :)

2011-08-30 @ 12:02:47
URL: http://linnsvanbergs.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0